Kalóztúra

A legjobb hajóút Sartiban!

Kalóztúra a Kalózhajóval!

Nyaralás Sartin? Ezt nem hagyhatod ki! Együtt szelhetjük a habokat a delfinekkel, a Chalkidiki legszebb öbleibe látogatunk el, kipróbálhatod kapitányi képességeidet, megmutathatod, hogy tudsz jet-skizni vagy ingyen kipróbálhatos SeaScooter-ünket! Mi gondoskodunk az ebédedről, mely után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjadat, folyamatosan gondoskodunk az ital utánpótlásodról, legyen az kóla, fanta, jéghideg frappé vagy éppen az ebédnél bor. Mind ezt felár nélkül!
Hajónk 25 személyes, melyet maximum 23 fővel töltünk, így garantáltan tolakodásmentes, kényelmes utazásban lesz részed, hiszen mindenkinek van ülő helye és minden ülőhely árnyékolt. Büszkén állíthatjuk a legcsaládiasabb hajóút a Kalóztúra!

Hajótúra Sarti és környékének bűvöletében

Az egész hajótúrára jellemző, hogy kb 30 percet hajókázunk, 30 percet fürdőzünk. Tehát nem órákig megyünk a célig, majd 2 óra semmittevés után jövünk haza, hanem folyamatosan járjuk az öblöket. Persze nincs kőbevésve sem az útvonal sem a program, mindenhol annyit maradunk, amennyi jól esik, a magyar kapitány a TE utasításaidat követi!
A hajóútba több meglepetést, programot is beépítettünk, hogy a lehető legjobban érezd magad!
A túra a narancspart irányába indul és sorra járjuk végig az öblöket. Az út alatt 4-5 öblöt érintünk -közöttük a narancspartot is-, melyekben mindben megállunk, ahol akár fürdőzéssel, akár búvárkodással, akár kagylógyűjtéssel vagy éppen a hajóról való ugrálással is eltöltheted az időt.
A hajó kis merülése lehetővé teszi az öblök többségében, hogy egészen a homokpadig menjünk, így ha nem tudsz úszni, akkor sem maradsz ki az öblök adta élményből. Persze ha még ha így is félnél, a hajó kötelező felszerelésén túl, tudunk biztosítani számodra mentőmellényt, így teljes biztonságban lehetsz, akár mély vízben is!
A hajón nincs árusítás! Minden ellátást ajándékba adunk! Ebédnek a hajón grillezett szuvlaki-tálat szolgálunk fel, melyhez finom görög bor is társul. A nap folyamán kólát, fantát, ásványvizet, vizet kínálunk, hogy még véletlenül se maradj szomjan! Az egyik öbölben Frappét is adunk, és az út során ne lepődj meg, ha kezedbe adunk egy kis rágcsálni valót, vagy éppen egy kis édességet is.
Egy-egy megállónál remek elfoglaltság lehet, ha kipróbálod a SeaScooter-t, természetesen teljesen ingyne! Ez mind mind benne van a hajófoglalás árában!
Az egyik öbölben (ahol az ebédet készítjük el neked) kedvezményes jet-skizésre, vízisielésre, banánozásra, fánkozásra is van lehetőség. A hajó utasainak a vizisport ezsközöket 30% kedvezménnyel bocsátják a rendelkezésére.
A túra görög idő szerint 11 órakor indul Sarti kis kikötőjéből, és alap esetben délután 5-6 óra fele érkezünk meg. A megérkezés ideje leginkább attól függ, hogy látunk-e delfineket és ha igen akkor azt oda vagy visszafele. Ha már hazafele úton látjuk Sarti delfin csapatát, akkor előfordulhat, hogy csak 6 óra után érkezünk meg.

Kalóztúra a legjobb választás

Számunkra a legfontosabb a biztonságod és hogy jól érezd magad a túra során! Tudjuk, hogy nagy hullámokban, csak rosszul lennél, ezért amikor úgy látjuk, hogy nagy hullámok várhatóak, a túrát lemondjuk! Ha rossz idő (eső, vihar, nagy szél) várható, akkor is elhalasztjuk vagy lemondjuk a túrát . Ezekben az esetben természetesen visszajár a hajófoglalás TELJES ára.
A túrát különösen ajánljuk baráti társaságoknak, pároknak, családoknak, akár pici gyerekkel is. A kis létszámnak köszönhetően, tudunk figyelni egymásra, a kisgyerekre is, így teljes biztonságban lehet a család. Kisgyerekekre és csecsemőkre méretezett mentőmellényekkel is rendelkezünk!
Nem kell félned a napszúrástól és a tolakodástól sem, hiszen a 25 személyes hajónkat maximum 23 fővel töltjük és mindenkinek van ülőhelye, valamint minden ülőhely árnyékolt!
A túra ára szezontól és csapatod létszámától függ, de GARANTÁLJUK, hogy olcsóbb mint más hajóút (azonos szolgáltatási feltételek mellett).
Foglalni KIZÁRÓLAG a Hanna Haus-ban és ezen az oldalon ONLINE lehet (17% kedvezménnyel)! Utazási irodákban, utazásszervezőnél NEM FOGLALHATÓ A HAJÓ (többek között ezért olcsóbb mint más hajóút, mert az utazási irodák és közvetítők jutalékát, mi szolgáltatásban és a hajófoglalás árának mérséklésével adjuk vissza a hajófoglalónak).
Mivel kis létszámú a hajó, a turnusváltások alkalmával hamar betelnek a napok, így célszerű, már megérkezésed napján a hajót lefoglalni, ha pedig biztosra szeretnél menni FOGLALD LE MOST 17% KEDVEZMÉNNYEL>>>!

A Maria Natasa Kalózhajó adatai

2013-ban töltötte a hajó a 28. születésnapját. 2006-ban a hajó üzembe helyezésekor teljes felújításon esett át, mind a szerkezetileg, mind motorikusan, mind felszerelésében teljesen kicserélődött. Azóta, minden évben felújítjuk, fejlesztjük. A Maria Natasa egy 25 személyes, fa vitorlás, két szinttel rendelkezik (alsó szintben: konhya, fekvőalkalmatosság 7 személynek, mosdó található /jelenleg raktárnak használjuk/), melyekből a fedélzeti szintet használjuk a túra lebonyolításához. A haj vitorláit nem használjuk. Jelenleg 25 ülőhely (+2 a vezető kabinban) és 10 állóhely van a hajón, így elméletileg 37 személy szállítására is alkalmas lenne, azonban csak maximum 23 főt szállítunk, így mindenkinek ülőhelyet tudunk biztosítani. A fedélzet felett árnyékoló háló van kifeszítve, így nem kell tartani a közvetlen napsütéstől.
Jelenleg egy 250 lóerős, 13.000 cccm-es, 6 hengeres, soros, szívó diesel erőforrás működik a hajóban, melyről egy 3 fokozatú automata váltó viszi át az erőt a 47cm-es propellerre. Pneumatikus kormánylapáttal rendelkezik.
Felszereltségében a hajó mindenben megfelel a legújabb hajózási előírásoknak (évente vizsgáztatjuk) és azon túlmenően is sok további biztonsági és kényelmi felszereléssel rendelkezik. A hajón szinte minden felszerelés meg van duplázva, tartalék akkumulátorok, vész akkumulátorok, 2 adó-vevő, több fenékszivattyú és az előírt 30 mentőmellény helyet kb 50 mellénnyel rendelkezünk, közöttük gyerek és csecsemő méretűvel is. Több mentősziget, mentőkarika, jelző rakéta, füst rakéta is található a fedélzeten. A hajózást gps, mélységmérő, kalibrált iránytű is segíti.

Online Foglalás Feltételei

– Online foglalni legalább az utazás napja előtt 10 nappal szükséges.
– Kizárólag keddi és csütörtöki napokra lehet online foglalni (helyszínen bármelyik napra foglalható a hajó).
– Online foglalás esetén a hajófoglalást legalább az utazás előtt 1 nappal az összes utazó személyi igazolványszámával vagy útlevélszámával érvényesíteni kell a Hanna Hausban.
– Online foglalás esetén a hajófoglalás díját PayPal fiókkal vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni.
Probléma, kérdés esetén keressen minket: info@sartitravel.com