KALÓZTÚRA

Hajótúra a legszebb helyeken!

FOGLALJ ELŐRE!
A Kalózhajóra MINDENKÉPPEN érdemes előre foglalni, hiszen népszerűsége és kis létszáma miatt nagyon hamar lefoglalják!

A hajófoglalás történhet interneten vagy a helyszínen is. Internetes foglalás csak a hét bizonyos napjain lehetséges (a többi napra, csak a helyszínen lehet foglalni).

Mi mindenképpen azt ajánljuk, hogy jó előre foglalj helyet, mert szezontól függően, akár 2-3 hetes várólista is előfordul, ráadásként online foglalva OLCSÓBBAN juthatsz hajófoglaláshoz!

Nyaralás SARTI-n?
Ezt nem hagyhatod ki!

Együtt szelhetjük a habokat a delfinekkel, a Chalkidiki legszebb öbleibe látogatunk el, kipróbálhatod kapitányi képességeidet, megmutathatod, hogy tudsz jet-skizni! Mi gondoskodunk az ebédedről, mely után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjadat, folyamatosan gondoskodunk az ital utánpótlásodról, legyen az kóla, fanta, jéghideg frappé vagy éppen az ebédnél nélkülözhetetlen helyi Görög bor.
Mind ezt természetesen felár nélkül
!

Hajónk 25 személyes, melyet maximum 23 fővel töltünk, így garantáltan tolakodásmentes, kényelmes utazásban lesz részed, hiszen mindenkinek van ülő helye és minden ülőhely árnyékolt. Büszkén állíthatjuk a legcsaládiasabb hajóút Sartin és környékén a Kalóztúra!
A jelenlegi COVID rendelkezések alapján maximum 16 főt fogadunk! (a szabályzat eltörléséig)

A Kalóztúráról

Az egész hajótúrára jellemző, hogy kb 30 percet hajókázunk, 30 percet fürdőzünk. Tehát nem órákig megyünk a célig, majd 2 óra semmittevés után jövünk haza, hanem folyamatosan járjuk az öblöket. Persze nincs kőbe vésve sem az útvonal sem a program, mindenhol annyit maradunk, amennyi jól esik,
a magyar kapitány a TE utasításaidat követi!

A hajóútba több meglepetést, programot is beépítettünk, hogy a lehető legjobban érezd magad!

A túra a narancspart irányába indul és sorra járjuk végig az öblöket. Az út alatt 4-5 öblöt érintünk -közöttük a narancspartot is-, melyekben mindben megállunk, ahol akár fürdőzéssel, akár búvárkodással, akár kagylógyűjtéssel vagy éppen a hajóról való ugrálással is eltöltheted az időt.

A hajó kis merülése lehetővé teszi az öblök többségében, hogy egészen a homokpadig menjünk, így ha nem tudsz úszni, akkor sem maradsz ki az öblök adta élményből. Persze ha még ha így is félnél, a hajó kötelező felszerelésén túl, tudunk biztosítani számodra mentőmellényt, így teljes biztonságban lehetsz, akár mély vízben is!

A túra alapesetben görög idő szerint 11 órakor indul Sarti kis kikötőjéből, és délután 5-6 óra fele érkezünk meg. A megérkezés ideje leginkább attól függ, hogy látunk-e delfineket és ha igen akkor azt oda vagy visszafele. Ha már hazafele úton látjuk Sarti delfin csapatát, akkor előfordulhat, hogy csak 6 óra után érkezünk meg.

A legtöbb időt egy camping területén töltjük majd, ahol a hajó magyar és görög kapitánya együtt készíti el az ebédet, amíg TE felfedezheted a környéket, kedvezményesen jet-skizhetsz. A bátrabbaknak vízisí, ufó és egyéb vízi elfoglaltságok is rendelkezésre állnak 30%-al olcsóbban a listaáraknál! Az út során a kapitányok minden indulónál és leszállónál frissítővel kínálnak, megismertetik veled a helyi különlegességeket, érdekes történetekkel és humoros feladatokkal teszik egyedülállóvá az utat.

A túrában benne van a megállónként kínált italfogyasztásod is!

A hajón grillezett souvlaki garantáltan nyaralásod legfinomabb ebédje lesz!

A Görög COVID szabályozás miatt jelenleg az ebédet az éttermünkben szolgáljuk fel

A kis létszám garancia, hogy családbarát környezetben töltheted a hajótúrát!

A jelnlegi COVID szabályozásnak köszönhetően 2 helyet 😀 is adunk!

Jet-ski, vízisí, és meglepi programok gondoskodnak a felejthetetlen útról!

Neked ajánljuk!

❤A túrát különösen ajánljuk baráti társaságoknak, pároknak, családoknak, akár pici gyerekkel is. A kis létszámnak köszönhetően, tudunk figyelni egymásra, a kisgyerekre is, így teljes biztonságban lehet a család. Kisgyerekekre és csecsemőkre méretezett mentőmellényekkel is rendelkezünk!
❤Nem kell félned a napszúrástól és a tolakodástól sem, hiszen a 25 személyes hajónkat maximum 23 fővel töltjük és mindenkinek van ülőhelye, valamint minden ülőhely árnyékolt!
❤A túra ára szezontól és csapatod létszámától függ, de GARANTÁLJUK, hogy olcsóbb mint más hajóút (azonos szolgáltatási feltételek mellett). Foglalni KIZÁRÓLAG a Hanna Haus-ban és ezen az oldalon ONLINE lehet (kedvezményes)! Utazási irodákban, utazásszervezőnél NEM FOGLALHATÓ A HAJÓ (többek között ezért olcsóbb mint más hajóút, mert az utazási irodák és közvetítők jutalékát, mi szolgáltatásban és a hajófoglalás árának mérséklésével adjuk vissza a hajófoglalónak).

Mivel kis létszámú a hajó, a turnusváltások alkalmával hamar betelnek a napok, így célszerű, már megérkezésed napján a hajót lefoglalni, ha pedig biztosra szeretnél menni foglald le most ONLINE >>>>

A Kalózhajó

2020-ban tölti a hajó a 35. születésnapját! 2006-ban a hajó üzembe helyezésekor teljes felújításon esett át, mind a szerkezetileg, mind motorikusan, mind felszerelésében teljesen kicserélődött. Azóta, minden évben felújítjuk, fejlesztjük.

A Maria Natasa egy 25 személyes, fa vitorlás, két szinttel rendelkezik (alsó szintben: konyha, fekvőalkalmatosság 7 személynek, mosdó található /jelenleg raktárnak használjuk/), melyekből a fedélzeti szintet használjuk a túra lebonyolításához. A hajó vitorláit nem használjuk. Jelenleg 25 ülőhely (+2 a vezető kabinban) és 10 állóhely van a hajón, így elméletileg 37 személy szállítására is alkalmas lenne, azonban csak maximum 23 főt szállítunk, így mindenkinek ülőhelyet tudunk biztosítani. A fedélzet felett árnyékoló háló van kifeszítve, így nem kell tartani a közvetlen napsütéstől.

Jelenleg egy 250 lóerős, 13.000 cccm-es, 6 hengeres, soros, szívó diesel erőforrás működik a hajóban, melyről egy 3 fokozatú automata váltó viszi át az erőt a 47cm-es propellerre. Pneumatikus kormánylapáttal rendelkezik.

Felszereltségében a hajó mindenben megfelel a legújabb hajózási előírásoknak (évente vizsgáztatjuk) és azon túlmenően is sok további biztonsági és kényelmi felszereléssel rendelkezik. A hajón szinte minden felszerelés meg van duplázva, tartalék akkumulátorok, vész akkumulátorok, 2 adó-vevő, több fenékszivattyú és az előírt 30 mentőmellény helyet kb 50 mellénnyel rendelkezünk, közöttük gyerek és csecsemő méretűvel is. Több mentősziget, mentőkarika, jelző rakéta, füst rakéta is található a fedélzeten. A hajózást gps, mélységmérő, sonár, kalibrált iránytű is segíti.

Számunkra a legfontosabb a biztonságod
és hogy jól érezd magad a túra során!
Tudjuk, hogy nagy hullámokban, csak rosszul lennél, ezért amikor úgy látjuk, hogy nagy hullámok várhatóak, a túrát lemondjuk!
Ha rossz idő (eső, vihar, nagy szél) várható, akkor is elhalasztjuk vagy lemondjuk a túrát . Ezekben az esetben természetesen visszajár a hajófoglalás TELJES ára.

Kalóztúra foglalás

A hajótúrát online csak megadott napokra tudod foglalni, legalább az utazás előtt 10 nappal!

Hajófoglalás

Az online foglalás biztonságos és azonnali visszaigazolást kapsz a helyedről, a foglaláskor megadott e-mail címedre!
Fizetési szolgáltatónk a PayPal, melyen keresztül PayPal fiók nélkül is, a legnépszerűbb bankkártyákkal kiegyenlítheted foglalásod.

Hajófoglalás tudnivalók

A Kalózhajót interneten és személyesen a Hanna Haus-ban lehet lefoglalni.

ℹSzemélyesen BÁRMELYIK szabadon lévő napra lehet foglalni, azonban vedd figyelembe, hogy akár 2-3 hetes várólista is előfordulhat, így ha ezt választod, akkor megérkezésed napján, rögtön kérdezz rá az esetlegesen még szabad helyekre!
Személyes foglalás esetén, az összes utazó nevével és útlevél (vagy személyi igazolvány) számával fáradj be a Hanna Hausba és megpróbálunk szabad időpontot keresni.

ℹ Internetes foglalás esetén a túra előtt legalább 10 nappal tudsz foglalni, ezt követően NINCS mód internetes foglalásra. Csak a foglalási oldalon megadott napokra tudsz hajót foglalni.

ℹ10 fő felett bármelyik napra tudsz előre, interneten foglalni, ebben az esetben, kérlek írj egy levelet az [email protected] címre, vagy hívd a 06-20-353-4754-es telefonszámot. A Görög COVID szabályozás miatt jelenleg maximum 10 főt fogadunk!

Foglalni személyesen, a Hanna Haus Étteremben tudsz.