Hotel Kosmas Sarti

  • Jó árakkal
  • Görög családi vállalkozás
  • Konyhasarok minden szobában
  • USB-s Tv minden szobában (csak görög adás)
  • Hétfői turnus váltás
  • hűtő, minden szobában
  • Ingyenes wifi

Szállások jó áron, online foglalással!

Jelenleg 5 szoba foglalható a görög családi üzemeltetésű Hotel Kosmas. A tengerparttól csupán 75 méterre található, közelben élelmiszerbolt, pékség, étterem.

A foglalás teljes egészében magyar nyelven történik az online foglalási rendszernek köszönhetően pedig akár 1 percen belül is kiegyenlítheted szállásod. A szállás mellé nagy kedvezménnyel foglalhatjuk le hajó kirándulásainkat és igényelhetünk vacsorás ellátást!

Fizess úgy, ahogy szeretnél!

Online foglalás, azonnali visszaigazolás

Nálunk a lehető legtöbb fizetési platform elérhető! Nem csak az alapnak számító bankkártyás fizetés és PayPal utalás áll rendelkezésre, hanem 2017-től már virtuális valutákban Bitcoin és Ethereum-ban is kiegyenlítheted foglalásod!
Ha Bitcoinban vagy Ethereum-ban szeretnél fizetni, vedd fel velünk a kapcsolatot: [email protected] .
Sajnos a kevés szoba miatt (5), nagyon hamar betelnek az üres helyek. Érdemes minél hamarabb foglalni. A foglalás teljes egészében magyar nyelven történik az online foglalási rendszernek köszönhetően pedig akár 1 percen belül is kiegyenlítheted szállásod. A szállás mellé nagy kedvezménnyel foglalhatjuk le hajó kirándulásainkat és igényelhetünk vacsorás ellátást!

Változatos vacsora!

Ellátással még kényelmesebb

Sarti szállás ellátással

A Hanna Hausban nagyon kedvező áron fizethetünk be vacsorás ellátásra. Legyen gondtalan, főzésmentes nyaralásod, és válaszd a három fogásos, üdítős ellátást! Az ellátás csak szobafoglaláskor igényelhető, helyszínen nem!
Háromfogásos vacsora, üdítővel vagy sörrel, csak 50€/fő (hétfőtől-szombatig)!

A menü összeállításakor a változatos étrendet tartottuk szem előtt, így a görög hús és hal ételek mellett, magyaros és olaszos ételek is helyet kaptak.
Minden alkalommal levessel indítunk és a főfogás után még desszert is jár a vacsorához. És hogy ne maradj szomjan, vacsorádhoz bármilyen üdítőt, csapolt sört vagy vörös bort is választhatsz.

Nagy adag, tökéletes vacsora a nyaralásod alatt, csak 50€/fő (hétfő-péntek)!

Videó, 3D bejárás, képek

Szobák meglepetések nélkül!

3db belső kis stúdió és 2db földszinti erkélyes nagy stúdió között választhatsz. Utóbbihoz szükség esetén akár pótágy is kérhető.

A szobákról a fényképeken és videókon túl, teljes 3d bejárást is biztosítunk!

Ismerd meg az összes szobánkat, válaszd ki a neked tetszőt és járd körbe 3D virtuális sétával! A szállodáról drón videót is készítettünk, hogy lásd mindössze 75 méterre van a tengerpart és minden a közelben található!