A Hanna Haus stúdiók

számozása 1-7-ig tart. Minden szálláshely az első emeleten található. Egyszerűen berendezett szálláshelyek, melyek mindegyike rendelkezik Görögországban megszokott saját kis méretű zuhanyzóval (toalett, mosdó, zuhany). Mielőtt átnézi szobáinkat, és még nem ismerné, nézze meg a Hanna Haus ajánlóját:

Alapvető dolgok ingyenesen

Tudjuk, hogy az alap dolgokhoz hozzá tartozik, hogy ingyenes legyen a légkondi és a wifi. Teljesen egyértelmű, hogy van és hogy, ingyenes!
Autódat a szálloda körül bárhol ingyenesen leparkolhatod, nincs szükség foglalásra.

Még mindig van olyan szállás Sartiban ahol NEM dobhatod a WC-be a papírt! Ilyen fertőzés veszélyt mi nem vállalunk be! Egy technikai beruházásnak köszönhetően NEM kell szatyorba gyűjteni és szaladgálni a (uram bocsáss) [email protected] papírral!
Ami a WC-be való, nálunk nyugodtan beledobhatod!

A Hanna Haus szobái

Hanna Haus 1-es szoba

Két légterű szálláshely, ahol a légterek nincsenek ajtóval elválasztva, így elsősorban gyermekes családok részére lehet jó választás.
3 fix ágyára összesen 4 személy helyezhető el, hiszen a 3. fix ágy széles (200) /két gyerek, vagy 1 felnőtt és egy kis gyerek /. Déli fekvésű, normál méretű, 2 személyes erkéllyel rendelkezik, melyről látható a tengerpart. LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 2-es szoba

Egy légterű, 2 személyes stúdió. Pótágy vagy plusz személy elhelyezésére alkalmatlan, ezért elsősorban párok részére ajánlott. Déli fekvésű, 2 személyes erkélyéről rálátás a tengerpartra. LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 3-as szoba

Két légterű szálláshely, ahol a légterek is ajtóval vannak elválasztva. 4 fix ággyal, maximum 4 fő részére megfelelő, akár családok, baráti társaság részére is. A nagy méretű 4 személyes sarok erkélye mind két légtérből megközelíthető, melyről akár a tengerpartra is rálátás nyílik. Légkondicionáló csak az egyik légtérben található. Nagy méretű LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 4-es szoba

Egy légterű, 2 személyes stúdió. Pótágy vagy plusz személy elhelyezésére alkalmatlan, ezért elsősorban párok részére ajánlott. Csak kilépő keleti fekvésű erkéllyel rendelkezik, kilátás az utca frontra. LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 5-ös szoba

Két légterű szálláshely, ahol a légterek is ajtóval vannak elválasztva. 4 fix ággyal, maximum 4 fő részére megfelelő, akár családok, baráti társaság részére is. A nagy méretű 4 személyes sarok erkélye mind két légtérből megközelíthető. Az erkély az utcafrontra, illetve a szomszédos apartman falára néz. Légkondicionáló csak az egyik légtérben található. Nagy méretű LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 6-os szoba

Egy légterű, 2 személyes stúdió. Pótágy vagy plusz személy elhelyezésére alkalmatlan, ezért elsősorban párok részére ajánlott. Északi fekvésű, 2 személyes erkélyéről rálátás a szomszédos apartman falára. LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Hanna Haus 7-es szoba

Két légterű szálláshely, ahol a légterek nincsenek ajtóval elválasztva, így elsősorban gyermekes családok részére lehet jó választás. 3 fix ágyára összesen 4 személy helyezhető el, hiszen a 3. fix ágy széles (200) /két gyerek, vagy 1 felnőtt és egy kis gyerek /. Északi fekvésű, normál méretű, 2 személyes erkéllyel rendelkezik, melyről látható a tengerpart. LCD tv-jén USB kapcsolódási lehetőség, így kedvenc filmjeidet magaddal hozhatod.

Minden szobában

A Hanna Haus összes stúdiója saját kis méretű zuhanyzóval, toalettel és mosdóval is rendelkezik. Bár külön főzésre alkalmas konyhasarok nincs, minden szobában hűtő, mikró valamint egyes szobákban kapszulás kávéfőző is elhelyezésre került.

Vendégeink nyugalmáért az ingyenes légkondicionáló használat mellett, a szobákban elhelyezett elektromos szúnyogirtó gondoskodik.

Hanna Haus szoba videók