Hanna Haus

Hanna Haus Sarti szállás

 • A legjobb Sarti szállás árak, árgaranciával!
 • Ingyenes légkondicionáló használat!
 • Ingyenes 1 üveg Welcome bor
 • Egyes szobákban kávéfőző ingyenes kávékapszulákkal
 • 50 méterre a tengertől, sarti közepén!
 • Ingyenes wifi, tv (rtl-klub)!
 • hűtő, mikrohullámú sütő minden szobában!
 • Online, azonnal foglalható!

Sarti szállás jó helyen!

Egész szezonban árgaranciával! Ha van jobb ajánlatod, akkor küldd el nekünk és mi abból az árból is elengedünk 10%-ot*!

A Hanna Haus nem csak fekvése miatt népszerű Sarti szállás, hanem hihetetlenül kedvező árai miatt is. Minden stúdiója és apartmanja egész évben árgaranciával foglalható, vagyis ha talál kedvezőbb szállást Sartiban (azonos vagy hasonló szolgáltatási feltételek mellett), akkor a szállás árát a talált szállás árai alá visszük.
Sajnos a kevés szoba miatt (7), nagyon hamar betelnek az üres helyek. Érdemes minél hamarabb foglalni. A foglalás teljes egészében magyar nyelven történik az online foglalási rendszernek köszönhetően pedig akár 1 percen belül is kiegyenlítheted szállásod. A szállás mellé nagy kedvezménnyel foglalhatjuk le hajó kirándulásainkat és igényelhetünk vacsorás ellátást!

Fizess úgy, ahogy szeretnél!

Online foglalás, azonnali visszaigazolás

Nálunk a lehető legtöbb fizetési platform elérhető! Nem csak az alapnak számító bankkártyás fizetés és PayPal utalás áll rendelkezésre, hanem 2017-től már virtuális valutákban Bitcoin és Ethereum-ban is kiegyenlítheted foglalásod!
Ha Bitcoinban vagy Ethereum-ban szeretnél fizetni, vedd fel velünk a kapcsolatot: info@sartitravel.com .
Sajnos a kevés szoba miatt (7), nagyon hamar betelnek az üres helyek. Érdemes minél hamarabb foglalni. A foglalás teljes egészében magyar nyelven történik az online foglalási rendszernek köszönhetően pedig akár 1 percen belül is kiegyenlítheted szállásod. A szállás mellé nagy kedvezménnyel foglalhatjuk le hajó kirándulásainkat és igényelhetünk vacsorás ellátást!

Miért fizetnél érte?

Extra szolgáltatások ingyen

Érezd jól magad, kellemes hőmérsékletű szobában, nálunk a légkondicionáló használat korlátlan és ingyenes.

Minden szobában mikrohullámú sütő és hűtő is található, az apartmanokban (3-as, 5-ös) pedig kapszulás kávéfőző, ingyen kapszulákkal.

A vendégek szórakozásáról, minden szálláshelyen található TV gondoskodik, melyen az Rtl-Klub műsorait nézhetik élőben a nyaralás során. Wifi internetkapcsolat minden szobából ingyenesen elérhető.

A szállás helyen található napernyőket térítésmentesen lehet igénybe venni.
A parkolás a Hanna Haus körül és egész Sartiban ingyenes.

Változatos vacsora!

Ellátással még kényelmesebb

Sarti szállás ellátással

A Hanna Hausban nagyon kedvező áron fizethetünk be vacsorás ellátásra. Legyen gondtalan, főzésmentes nyaralásod, és válaszd a három fogásos, üdítős ellátást! Az ellátás csak szobafoglaláskor igényelhető, helyszínen nem!
Háromfogásos vacsora, üdítővel vagy sörrel, csak 50€/fő (hétfőtől-szombatig)!

A menü összeállításakor a változatos étrendet tartottuk szem előtt, így a görög hús és hal ételek mellett, magyaros és olaszos ételek is helyet kaptak.
Minden alkalommal levessel indítunk és a főfogás után még desszert is jár a vacsorához. És hogy ne maradj szomjan, vacsorádhoz bármilyen üdítőt, csapolt sört vagy vörös bort is választhatsz.

Nagy adag, tökéletes vacsora a nyaralásod alatt, csak 50€/fő (hétfő-péntek)!

Videó, 3D bejárás, képek

Szobák meglepetések nélkül!

Több éves fennállásunk óta nagy hangsúlyt fektettünk a teljes körű és hiteles tájékoztatásra. Ezért fontosnak tartjuk, hogy szobáinkról a lehető legtöbb információt feltüntessük és a képeken túl, minden szobáról videót közöljünk.

Természetesen nyitás óta 3d bejárással is megtekinthető az összes szobánk belseje, beleértve a zuhanyzó részt, valamint az erkélyek kilátását is.

Ismerd meg az összes szobánkat, válaszd ki a neked tetszőt és járd körbe 3D virtuális sétával! A szállodáról drón videót is készítettünk, hogy lásd mindössze 50 méterre van a tengerpart és minden a közelben található!

Változások 2019-ben

Mint minden évben, idén is bevezetünk pár fejlesztést, felújítunk kicsit és változtatunk pár dolgot.
A legfontosabbak:

 • A továbbra is sok határ várakozás elkerülésére, marad a hétfői turnusváltás
 • Felújításra kerül az 1-es és a 7-es szoba , foglaláskor még a régi állapotok lesznek láthatóak
 • Az eddigi analóg TV-ket digitális HDMI rendszer váltja fel