Foglalási tudnivalók

Fontos tudnivalók

 1. Hajófoglalás feltétele, hogy legalább az utazás előtti napig foglalja le a hajót, minden utas nevével, útlevél v. szem.ig. számával, valamint a csapatvezető telefonszámával. Személyes foglalás esetén a hajótúra bármelyik napra foglalható. Online foglalás esetén legalább az utazás napja előtt 10 nappal kell foglalását megtenni, a Kalózhajó foglalási rendszerében és kizárólag keddi és csütörtöki napokra lehetséges.
 2. Online foglalás esetén, legkésőbb az utazás előtti napon a Hanna Hausban érvényesítse foglalását az utazók útlevél vagy személyiigazolvány számával. Online foglalni kizárólag keddi és csütörtöki napokra lehetséges, azonban 10 fő feletti létszám esetén bármelyik napra foglalhat (vegye fel velünk a kapcsolatot: [email protected]).
 3. Foglalása kizárólag az adott napra szól, foglalása áthelyezésére, visszamondására, kizárólag az utazás előtt 96 órával van lehetőség, azonban a túra résztvevőinek névmódosítására az utazás előtti nap este 11 óráig lehetőség van.
 4. A hajófoglalás lemondásra kerül, ha az utazás kezdetekor a hajózás szempontjából rossz idő van vagy rossz idő várható (szél, hullámzás, eső, stb). Lemondás esetén a teljes hajófoglalás ára visszajár, a lehető leghamarabb, a lemondás napján az eredeti befizetési csatornán. Ajándék, promóciós hajutak –mivel azok ingyenesen kerülnek kiosztásra- nem igényel pénzügyi teljesítést.

Az időjárás alkalmaságáról kizárólag a kikötői kapitányság, valamint a hajó kapitánya együtt dönt.

 1. Visszamondási eljárás: Az utazás tervezett időpontja előtt 30 perccel a foglaláskor megadott telefonszámra SMS-t küldünk. Az SMS-ben vagy a túra lemondásáról vagy annak délutáni indításáról tájékoztatjuk. Amennyiben délutáni indulás szerepel az üzenetben, annak időpontja előtt 30 perccel, teljes lemondás is előfordulhat. Lemondás esetén -amennyiben van szabad hajófoglalási nap- ingyenesen átírható más dátumra, ellenkező esetben a foglalás teljes ára visszajár. A visszamondásnak nem feltétele az SMS küldés, előfordulhat, hogy csak az indulás időpontjában döntünk a túra megtartásáról vagy lemondásáról (bizonytalan idő esetén az utolsó pillanatig kivárunk).
 2. Foglalás lemondása: A hajófoglalást 96 órával az indulás előtt díjmentesen lemondhatja, ebben az esetben a teljes befizetett összeg visszajár. 96 órán belül nem lehetséges a hajófoglalás lemondása.
 3. A Kalózhajó charter nem tud felelősséget vállalni, lemondási lehetőséget biztosítani egészségügyi, foglaló akadályoztatása, késése vagy hajólemondás esetén. Kérjük ilyen esetben, orvosi igazolásával keresse fel utasbiztosítóját.
Általános Szerződési Feltételek

Charter szerződés

Jelen szerződés a Kalózhajó (Maria Natasha N.N.M. 30) tulajdonosa (Kalózhajó) valamint a hajófoglaló (a továbbiakban: utas) között jött létre az alábbi feltételek mellett:

 1. Utas kibéreli a Kalózhajó-t a foglalási naplóban rögzített időpontban, melynek egyeztetett bérleti díját a foglaláskor egy összegben fizeti.
 2. A görögországi adótörvények szerint, a hajófoglalásról számlát a teljesítés követően van mód az Utas részére, annak kérésére.
 3. Utas a hajóbérléskor leadja a csapat létszámát, az utazók nevét, azok útlevél vagy személyiigazolványszámát valamint értesítési (sms fogadásra alkalmas) telefonszámát a Kalózhajó részére.
 4. Utas jogosult a foglalás napján részt venni a megállapodott hajótúrán, amennyiben a túra azon a napon biztonságosan és elégségesen megtartható.
 5. Utas elfogadja Kalózhajó visszamondási feltételeit, melyekért a Kalózhajó a befizetett összeg 100%-ával felel.
 6. Utas elfogadja, hogy a túra megtarthatósági jellemzőit (biztonság, időjárás, tengeri időjárás, elégséges létszám) kizárólag a kikötői kapitányság és a Kalózhajó kapitánya állapítja meg és dönt a túra megtartásáról ill. lemondásáról.
 7. Utas megismerte a Kalózhajó szigorú lemondási feltételeit, annak minden pontjával egyetért.
 8. Utas felelősséget vállal, hogy a hajón, a foglalás időtartama alatt, az általa leadott csapatlistán szereplő személyek tartózkodnak.
 9. Kalózhajó felelősséget vállal, hogy a hajó megfelelő engedélyek birtokában, üzemkész állapotban van, műszaki jellemző megfelelnek a görög hajózási szabályoknak, használatra kész, a túra lefolytatására alkalmas állapotban van.
 10. Kalózhajó nem vállal felelősséget az Utas vagy utastársai által a fedélzetre hozott tárgyakért, vízi játékokért, elektronikus eszközökért, dokumentumokért.
 11. Kalózhajó nem vállal felelősséget a hajótúrán, más szolgáltató által igénybe vett szolgáltatásokért (bárok, büfék, vízijárműbérlés, stb).
Általános Szerződési Feltételek

Lemondási feltételek

A Kalózhajó szigorú lemondási feltételekkel dolgozik. kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot (akkor is, ha kifutott az ingyenes visszamondási időből), hogy –a túra időpontának megfelelően- esetleg új utasokkal tölthessük a hajót, így esetleges lemondás esetén –a lemondási időszak után is- visszafizethessük túrája árát.
Amennyiben nem biztos utazásában, és ennek ellenére mégis foglalna, kérjük keresse fel biztosítását és kössön útlemondási biztosítást. Amennyiben biztosítója igazolásokat kér öntől, kérjük közölje velünk és minden szükséges dokumentumot rendelkezésére bocsájtunk biztosítójának.

 

Kalózhajó, Utas általi lemondása, helyszíni foglalás esetén:

 • Utazás előtt 96 órával, a foglalás lemondásakor a teljes foglalás ára visszajár
 • Ha az utazás tervezett időpontja előtt kevesebb mint 96 óra van, a lemondási díj a foglalás árának 100%-a
 • Az utazók neve, korlátlan alkalommal módosítható az indulás tervezett időpontja előtt 12 órával
 • A foglalás ára, a befizetés eredeti csatornáján kerül visszafizetésre
 • Késés, betegség esetén a lemondási díj a foglalás árának 100%-a

Kalózhajó, Utas általi lemondása, Online foglalás esetén:

 • Utazás előtt 30 nappal, a foglalás lemondásakor a teljes foglalás ára visszajár
 • Ha az utazás tervezett időpontja előtt kevesebb mint 30 nap, a lemondási díj a foglalás árának 100%-a
 • Az utazók neve, korlátlan alkalommal módosítható az indulás tervezett időpontja előtt 12 órával
 • A foglalás ára, a befizetés eredeti csatornáján kerül visszafizetésre
 • Késés, betegség esetén a lemondási díj a foglalás árának 100%-a

Kalózhajó, szolgáltató általi lemondása nem megfelelő feltételek miatt:

 • Kalózhajó jogosult túráját lemondani, ha a túra napján nem megfelelő időjárási körülmények várhatóak (nagy hullámzás, heves viharok, átlagon felüli esőzés) az induláskor.
 • Kalózhajó jogosult túráját lemondani, ha a túra bármilyen biztonsági szempontból nem kivitelezhető
 • Kalózhajó jogosult túráját lemondani, ha a kikötői kapitányság a hajó kifutását megtagadta (nem megfelelő időjárás, biztonsági kockázat, védett útvonalon áthaladás, katonai gyakorlat vagy beavatkozás helyszínének keresztezése, vis major).
 • Kalózhajó fenntartja a jogot, hogy a hajó kapitánya és a kikötői kapitányság együttes döntése alapján a túrát törölje.
 • Kalózhajó a foglalás árának teljes visszafizetését garantálja szolgáltatói lemondás esetén.
 • Visszafizetés az eredeti csatornán keresztül, ajándék és promóciós utak esetén nincs visszafizetés.
Általános információ

Indulás ideje, helye

FIGYELEM! Ezek kizárólag általános információk, a túra valós indulási ideje és helyszínét foglalás tartalmazza! Kérjük érdeklődjön a túra indulási időpontjáról, helyszínéről!
Indulás helye: Sarti – kiskikötő
Indulás ideje: Görög idő szerinti 11:00