COVID-19 járvány intézkedések

Minden szálloda – így mi is – speciális szabályokkal, intézkedésekkel igyekszünk alkalmazkodni a járványhoz és a járvány kapcsán hozott állami intézkedésekhez. Ezeknek a fő célja, hogy csökkentsük a szálláson belüli kontaktusok számát, érvényesítsük a szociális távolságtartás új szabályait és folyamatos fertőtlenítéssel biztosítsuk a nyugodt itt tartózkodását.. Nem célunk hogy felesleges korlátozásokkal elrontsuk a szabad nyaralás élményét, de meg kell érteni, hogy a társadalom eléggé megosztott az elvárt szintű óvintézkedéseket illetően valamint a szigorú Görög rendeletek is be kell tartanunk.
Éppen ezért megkérjük, hogy szállásainkon kövessék szabályainkat, tartsák be ajánlásainkat, ezek mind az Ön és Kollégáink biztonsága érdekében szükséges.

Jelenleg a görögországi turista beutazáshoz regisztráció szükséges, mely regisztrációt követően QR kóddal ellátott igazolást kapnak. Kérjük vendégeinket, hogy MINDEN ESETBEN regisztráljanak a következő oldalon a nyugodt nyaralásuk érdekében: https://travel.gov.gr

 

 

Hanna Haus részletes járványmegelőző intézkedések>>>

Szállásunk csatlakozott a Görög Turisztikai Minisztérium HEALTH FIRST programjához, melyen keresztül alkalmazottaink teljeskörű oktatásban részesülnek a járvány alatti teendőkkel, speciális szabályokkal kapcsolatban, valamint útmutatót, ajánlásokat fogalmaz meg a szállások alap működésén túl, takarítási protokollok, vendégtájékoztatás és adminisztrációt illetően is. Szállásunk vállalta, hogy az ajánlásoknak megfelel, szabályait betartja, szúrópróbaszerű és felülvizsgálati ellenőrzéseket lehetővé tesz, ennek megfelelően  tanúsítványt szerez.

Kérjük tanulmányozza COVID19 rendelkezéseinket, szabályainkat és azokat közös érdekből tartsa be.

Köszönjük, hogy vendégeink között tudhatjuk,
kellemes kikapcsolódást, gyönyörű nyaralást kívánunk!